Maakuntasarjan avausottelu pelattiin Nerkoossa 18.5. Ottelu päättyi supervuoron jälkeen JuPe:n voittoon 1-2. Jaksot: 2-3, 8-5, 0-1.

 

Ilman uhrauksia ei tästä taistelusta selvitty. Kärkenä sekä kopparina kirmannut Tero Fennander loukkasi jalkansa 6. vuoroparissa. Fennander jouduttiin kantamaan pois kentältä, kuten kuvasta näkyy. Huhut kuitenkin kertovat, ettei miehelle pidempää sairastupareissua ole luvassa

 

Pelinjohto summasi ottelua näin:

”Olen tyytyväinen ensimmäiseen otteluun. Aina on mukava aloittaa kausi voitolla.

Tiukilla oltiin, mutta osattiin pelata ja peluuttaa joukkuetta hyvin. Pahasti vajaa miehisenä jouduttiin lähtemään sarja-avaukseen. Omat C-juniorit Aatu Pylkkänen, Jaakko ja Joni Janhunen paikkasivat poissa olevia miehiä esimerkillisesti. Pojat saivat paljon arvokasta kokemusta miesten peleistä. Tarvittavat ratkaisijat löytyivät sisäpelissä tutulta osastolta. Lukkarina pelannut Juho Kurikka pelasi hyvän ulkopelin lisäksi myös hienosti numerolla 2. Tuoden 5 juoksua. Ykköstykki Teppo antoi näytteen kovasta lyöntikunnosta lyöden kahdeksasta juoksusta peräti kuusi.

Juholle 1. palkinto ja Tepolle 2.

Olimme 1. jaksoa juoksulla häviöllä kun tulimme 4. aloittavalle. Lyöntijärjestys oli katkennut huonoon kohtaan ja aikalisän jälkeen otimme Juhon, Tepon ja Santerin jokereiksi. Riski kannatti ja teimme tarvittavat juoksut sisävuorolla. Vaihto tarkoitti, että numerolle tulleet pelaajat piti laittaa myös ratkaisevaan ulkovuoroon pelaamaan. Jokeriksi tullut kolmikko saatiin kyllä ulos mutta viimeisen tasoittavalle meille tuli 3 ”kylmää” pelaaja ratkaisuvuoroon. Nerkoo teki kärjellä palottoman ajon mutta teimme kaikki 3 paloa kotipesään ja jaksovoitto oli otettu.

Toinen jakso eteni tasaisesti, mutta Nerkoo pääsi 4. aloittavalla 8-4 johtoon emmekä saaneet kuin yhden kavennusjuoksun. Ratkaisu piti hakea supervuorosta, jossa Teppo löi Juhon kotiin. Kun räpylä piti ratkaisevassa ulkovuorossa, kuittasimme voiton ja toisen sarjapisteen mukaamme.”

 

Seuraava peli pelataan Puistolassa 25.5. klo 14. Tuolloin vastaan asettuu Itärajan Ponnistus/KiPa. Sinne siis JuPe:n tueksi!

LIVE LÄHETYS