1-Jakso

Ottelun alku oli vierasjoukkue Juva Pesikseltä vahva.

Ensimmäisen aloittavalla juvalaiset takoivat taululle 7 juoksua ja ulkopelin piti kotijoukkue Joensuun Mailan nollilla.

Juva Pesis kaunisteli johtoaan toisessa ja kolmannessa vuorossa, jossa se teki yhteensä kolme lisä juoksua.

Joensuun Maila sai kavennettua ottelun ensimmäisen jakson kolmannessa vuorossa tilanteeksi 1-10. Neljäs vuoropari oli kosmetiikkaa, jossa JoMa kavensi jakson loppuluvuiksi 2-10.

2-jakso

” Sanoin tauolla jätkille, että Joensuu ei ole niin heikko, mitä ensimmäinen jakso antoi ymmärtää” kertoi Muttilainen.

Isännät tulivat sisuuntuneena kopista ja löi ensimmäisessä vuoroparissa kolme juoksua. Juva Pesis pääsi kaventamaan omalla sisävuorollaan Janne Mielikäisen ja Lasse Pohjalaisen lyönneillä tilanteeksi 3-2.

Toisessa vuoroparissa ei kumpikaan joukkue pystyneet lisäämään juoksu tiliään.

Kolmanessa vuoroparissa JuPe tasoitti Teppo Muttilaisen lyömänä ottelun 3-3.

4.aloittavalla Joensuun Maila siirtyi 4-3 johtoon.  Juvalaiset tekivät neljännen vuoron tasoittavalle vuorolle vaihtoja, jotka toi toivotun tuloksen.

Tommi Putkonen pääsi kärjeksi kentälle ja häntä vaihtamaan tullut Juho Kurikka löi pallon läpi ja kiersi kunnarin ja Putkonen toi ottelun lopettaneen juoksun.

Pelinjohtajana toiminut Mikko Muttilainen oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen. Ulkopeli piti eikä päästetty läpilyöntejä. Myös sisäpeli toimi hyvin ja pystyttiin pelaamaan koko rosterilla totesi Muttilainen.

Tästä on hyvä jatkaa ensiviikon lauantaina  koti avaukseen, jossa vastaan tulee Puijon Pesis.